Sneller herstellen met WIN CoQ10
 

Sneller herstellen met WIN CoQ10

 0 reviews | Schrijf een review

WIN CoQ10 is een krachtige antioxidant die in het lichaam een belangrijke rol speelt. De unieke ingrediënten van WIN CoQ10 helpen u sneller herstellen na sportwedstrijden.  Inhoud: 60 doses per verpakking.

Voordelen WINCoQ10:
• Helpt uw lichaam sneller herstellen na het sporten
• Krachtig en veelzijdig anti-oxidant

Artikelnummer: SF080

Adviesprijs:€77,50
Onze prijs:€61,95
Aantal
Levertijd: Direct leverbaar

Sneller herstellen na sporten met WIN CoQ10

De unieke ingrediënten van WIN CoQ10 helpen u sneller herstellen na sportwedstrijden. WIN CoQ10 is een krachtig voedingssupplement dat ubiquinol bevat; de meest geavanceerde vorm van CoQ10 die momenteel verkrijgbaar is. Het co-enzym Q10, ook bekend als CoQ10 of ubichinon-10, is een vetoplosbare, vitamine-achtige stof die in alle menselijke en dierlijke cellen voorkomt. De belangrijkste functie van co-enzym Q10 is die van cofactor voor verschillende omzettingsstappen in de energieproductie in de cel. Het is een krachtige antioxidant die in het lichaam een belangrijke rol speelt. Onmisbaar supplement voor atleten en duursporters om topprestaties te leveren.

Productvoordelen WINCoQ10:

• Helpt uw lichaam sneller herstellen na het sporten
• Krachtig en veelzijdig anti-oxidant

 

Ingrediënten: Softgel capsule (gelatine, glycerine, water, natuurlijke karamelkleurstof), D-limoneen, caprylzuur, caprinezuur en alfa-liponzuur. Bevat GEEN soja, melk, ei, schaaldieren (kreeft, krab, garnalen), tarwe, gist, gluten of maïs. Bevat GEEN suiker en GEEN kunstmatige zoetstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. 

Aanbevolen wijze van gebruik: 1 capsule bij een maaltijd twee keer per dag innemen met voldoende vloeistof.

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.


*
*
*
Slecht Goed

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Verstuur review