Lipotrim Afslankpakket II
 

Lipotrim Afslankpakket II

 0 reviews | Schrijf een review

Lipotrim Afslankpakket II.

Bereik uw gewenste gewicht met het Lipotrim afslankpakket II. Ben jij ook de hele dag bezig met eten, lijnen, goede voornemens en dan weer even geen zin om op je gewicht te letten? Start dan nu met het Lipotrim afslankpakket II, afvallen zonder dieet of extra lichaamsbeweging. Dit pakket bevat BioLean II + Lipotrim. De combinatie van krachtige ingredienten helpt u afvallen door het opbouwen van lichaamsvet te voorkomen.

Voordelen Lipotrim afslankpakket II:
•  Effectieve manier van afslanken  
•  Onderdrukken van de eetlust en hongergevoel
•  vetweefsel verminderen door versterking van de thermogenese


 

  
Artikelnummer: GB110

Adviesprijs:€162,80
Onze prijs:€99,95
Aantal
Levertijd: Direct leverbaar

De combinatie van krachtige ingredïenten in BioLean II + Lipotrim verlagen de snelheid van lipogenese ofwel het opbouwen van vet en helpen bij het handhaven van een gezonde bloedsuikerspiegel.  Elk product heeft specifieke eigenschappen die de werking van andere producten versterkt. BioLean II bevat een mengsel van natuurlijke kruidenextracten die een veelzijdige aanpak van vetverlies bevorderen. Belangrijke ingrediënten zoals Advantra Z, guaranazaadextract en extract van groene-theebladeren bevorderen verhoging van de stofwisselingssnelheid en stimulatie van vetverlies. Helpt lichaamsvet te verminderen, eetlust te onderdrukken en de vertering van koolhydraten, vetten en eiwitten te verbeteren. LipoTrim bevat dynamische en krachtige ingrediënten die de opslag van vet verminderen en de eetlust en hongergevoel onderdrukken. Bij gezamelijk gebruik zorgen deze producten voor een uitgebalnceerd afslankprogramma. Daarbij krijgt u altijd de optimale voedingsstoffen binnen, blijft u energiek en gezond en houdt u uw eetlust op een 100% natuurlijke wijze in toom. U bereikt de beste resultaten in combinatie met een normaal eetpatroon en voldoende lichaamsbeweging. Dit product bevat geen gluten.                 
 

Voordelen Lipotrim afslankpakket II:                                                

•    Effectieve manier van afslanken
•    Bevorderen van gewichtsverlies
•    Onderdrukken van de eetlust en hongergevoel
•    vetweefsel verminderen door de thermogenese te versterken

 

Samenstelling:
Het Lipotrim afslankpakket II bestaat uit Biolean II + Lipotrim. Kijk voor de samenstelling van de afzonderlijke producten bij de specifieke productomschrijvingen.

samenstelling Biolean II
samenstelling Lipotrim

GEBRUIKSAANWIJZING: Volwassenen nemen één verpakking Biolean II (met 3 groene en 1 witte tablet) in de voormiddag +  3 x daags 1 capsule Lipotrim voor elke maaltijd in met voldoende vocht.

De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet overschreden worden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor jonge kinderen, en voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

22-5-2015   L. Guldenmund        
Ik ben heel gemakkelijk afgevallen met behulp van BioLean, in combinatie met Lipotrim.

12-3-2015 S.  Dijkstra            
Ik ben echt  afgevallen met behulp van BioLean, in combinatie met Lipotrim. Prima producten!

01-10-2014  N. de Roon             
Gebruik nu Biolean + Lipotrim. Ik ben binnen 1,5 week al afgevallen en voel me goed. Sterker nog: ik voel me energiek, minder vermoeidheid en het mooiste nog: minder last van mijn reuma.

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.


*
*
*
Slecht Goed

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Verstuur review