L-Glutamine, voor meer spiermassa
 

L-Glutamine, voor meer spiermassa

 1 review | Schrijf een review

L-Glutamine, voor meer spiermassa  
L-Glutamine - Pure aminozuren voor spiergroei en meer spiermassa. Acti-vita biedt pure en microfijne L-Glutamine van de allerbeste kwaliteit. Het zorgt direct voor intensieve bescherming tegen spierafbraak, een ijzersterk immuunsysteem en stimuleert tegelijkertijd de spiergroei. Inhoud: 500 gram.

Voordelen Acti-vita Glutamine:

  • Voorkomt spierafbraak en stimuleert spiergroei
  •  Vergroot het celvolume voor meer spiermassa
  •  Draagt bij aan een supersterk immuunsysteem
  • Verdrijft je vermoeidheid en verbetert je concentratie vermogen
 
Artikelnummer: SV500

Adviesprijs:€34,50
Onze prijs:€29,95
Aantal
Levertijd: Direct

Glutamine is een bekend prestatie bevorderend supplement. Het voert de eiwitsynthese op en dat resulteert weer in meer spiergroei. Glutamine is het meest voorkomende aminozuur (64%) in het spierweefsel. Tijdens het sporten of intensieve krachttraining wordt het aminozuur Glutamine snel uit je spieren leeggezogen. Is de glutamine helemaal op, dan begint het lichaam spiervezels af te breken.  Dit is vaak het geval bij sporters die geen resultaten boeken. De kans is groot dat ze een tekort aan Glutamine hebben. Daarom is het belangrijk het lichaam van extra Glutamine te voorzien. Dit resulteert in minder spierafbraak, meer spiergroei en meer trainingsresultaat.  De microfijne Glutamine van Acti-vita zorgt voor een supersnelle en volledige opname in de spieren.
 
Inhoud
500 gram, goed voor 100 doseringen!

Gebruik:
Neem 1 tot 3 maal per dag 5 gram Glutamine in met water, vruchtensap
  | Door W. van der Veen
Precies wat je nodig hebt na de training of als je zoals ik net gebokst heb, want aminozuren zijn noodzakelijk. Superproduct, smaak is ok!


*
*
*
Slecht Goed

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Verstuur review