Veilig Betalen

Veilig betalen
Overboeking of betaling kan via  onze bankrekening: NL07INGB0004500694 ten name van New Life Wellness.

Bij ons kunt u veilig uw bestelling online betalen. Om de veiligheid van uw betaling te waarborgen, maken wij gebruik van het betaalplatform MultiSafepay.  Zie meer op www.multisafepay.com. Het betaalplatform van Multisafepay is beveiligd met SSL-normen. SSL is op dit moment het veiligste en meest gebruikte encryptieprotocol op internet. Dit betekent dat de gegevens die u verstrekt, bijvoorbeeld uw naam of creditcardnummer, worden gecodeerd, zodat deze niet door andere personen kunnen worden gelezen of onderschept. Alle MultiSafepay creditcard transactie worden uitgevoerd met ondersteuning van het 3D Secure programma. Multisafepay staat onder toezicht van de Nederlandse Bank.

Newlifewellness.nl biedt u diverse betaalmethoden aan (via Multisafepay):

             iDEAL
             Bancontact/Mister Cash
              Mastercard
             PayPal
             Achteraf betalen (via Billink)

Nederlandse klanten kunnen betalen door gebruik te maken van  i-DEAL. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Hoe werkt iDEAL? U plaatst uw bestelling via onze website. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen door op de iDEAL-betaalknop te klikken en uw eigen bank te selecteren. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geďnformeerd dat de bestelling is betaald. MasterCard. U kunt uw creditcardgegevens (via onze beveiligde SSL procedure) veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Wij brengen € 1,95 in rekening voor het gebruik van deze service.

Als u via Billink betaalt, winkelt u veilig en eenvoudig. U hoeft nooit uw kaartgegevens in te vullen en betaalt altijd pas nadat uw aankopen zijn thuisbezorgd. U betaalt pas nadat u uw aankoop in huis hebt.  De betaalperiode is 14 dagen. Wij brengen € 1,95 in rekening voor het gebruik van deze service. Bij de aankoop worden uw persoonlijke gegevens gecontroleerd.  De persoonsgegevens en/of bedrijfsgegevens die New Life Wellness in het kader van de bedrijfsvoering verwerkt, worden (mede) door haar dan wel door derden aan wie de vorderingen gecedeerd (overgedragen) worden gebruikt voor of bij:

a) risicoanalyses
b) de voorkoming, opsporing en bestrijding van fraude of onregelmatigheden

Veilig betalen vanuit het buitenland.
Belgische klanten die bankieren bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA Bank of VDK Spaarbank kunnen via MultiSafepay met de betaalmethode Mister Cash online aankopen doen met hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Ook klanten uit België kunnen gebruik maken van Billink achteraf betalen tot een orderbedrag van € 250,- U kunt ook betalen door gebruik te maken van iDEAL indien u een rekening heeft bij ING, Rabo Bank, ABN AMRO of Fortis. 

Is betaling via internet veilig?
Ja, betaling via internet aan New life Wellness is absoluut veilig. Bij het versturen van de betalingsgegevens maken wij gebruik van een SSL verbinding, waarbij uw gegevens gecodeerd verzonden worden.

Bezorging, vandaag besteld = morgen in huis
Direct na ontvangst van de betaling op onze rekening wordt uw opdracht verwerkt en verzendklaar gemaakt. De bezorging van onze producten wordt uitgevoerd door Post.nl. Via de track & trace service kunt u de bezorgstatus van uw bestelling volgen. Normaal gesproken heeft u de producten de volgende dag in huis (Vandaag besteld = morgen in huis), behalve in hetweekend. Indien een product niet op voorraad is kan de levertijd langer duren. In dat geval zullen wij u hierover direct informeren.

Hoe worden de prijzen in de winkel vermeld?
Alle in de winkel vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Voor handling en verzending van de bestelde producten rekenen wij een bijdrage van € 6,95 per bestelling. Zo weet u altijd  precies hoeveel u moet betalen, en komt u niet voor verrassingen te staan als u gaat afrekenen.