gezond afvallen

De lente is begonnen en de zomer komt steeds dichterbij. Veel mensen voelen zich onzeker in hun zwemkleding. Uit onderzoek blijkt dat vooral vrouwen onzeker zijn over hun lichaam. Juist wanneer je onzeker bent, kan het fijn zijn een paar kilo’s voor de vakantie af te vallen. Maar je wilt wel op een gezonde manier een paar kilo kwijtraken. Gezond afvallen is immers de beste manier om echt afscheid te nemen van de overtollige kilo’s. Maar hoe zorg je er nu voor dat je gezond afvalt en dat die kilo’s er niet zomaar weer bijkomen?

Gezond afvallen
Als je gezond wilt afvallen heb je geduld en discipline nodig, want gezond afvallen heeft tijd nodig. Het wordt aangeraden slechts een aantal pond per week te verliezen. Drastisch afvallen is niet gezond en ook niet efficiënt. Gezond afvallen moet juist geleidelijk gaan zodat het lichaam aan de veranderingen gewend kan raken.
Het begint allemaal bij een gezond eetpatroon, dat bestaat uit onbewerkte, natuurlijke producten. Begin met eten op vaste momenten: ontbijt, lunch en diner. Gezond afvallen heeft ook niets te maken met weinig eten. Mensen die willen afvallen denken vaak dat zo min mogelijk eten de oplossing is, dat ze per se hun calorie-inname moeten beperken. Dit is echter niet het geval. Hierdoor krijg je alleen maar meer honger, waardoor je gaat snaaien. Eet gezond, niet weinig! Het is cruciaal om zo gevarieerd mogelijk te eten. Door alles met mate te eten en niets te schrappen, maak je gebruik van de goede eigenschappen van alle voedingsstoffen, zonder risico op overdosering.

Sneller afvallen
Discipline, beweging en een gezond eetpatroon zijn dus de sleutelwoorden wat betreft gezond afvallen. Gaat het afvallen  toch nog niet snel genoeg, maar wil je  het wel op een gezonde manier doen? Dan zijn afslankproducten een goede oplossing. Ze bevatten veel vitamines en mineralen en nuttige voedingsstoffen.  Deze voedingssupplementen, zoals bijvoorbeeld Satiéte zijn  goed voor je gezondheid en echt aan te raden om je tijdens het afslanken altijd gezond, fit en vitaal te voelen. Het zorgt bovendien voor een hogere vetverbranding, waardoor je dus sneller afvalt. Deze afslankproducten zijn goed te combineren met een normaal eetpatroon. Het voordeel hiervan is dat het de eetlust onderdrukt en helpt om op gewicht te blijven terwijl je toch volop energie houdt.