MenoPal
 

MenoPal

 0 reviews | Schrijf een review

MenoPal, brengt het lichaam in balans tijdens de overgang      

MenoPal heeft een rustgevende werking op het lichaam en herstelt de balans in het lichaam tijdens de overgang. De krachtige natuurlijke ingrediënten in MenoPal bieden ondersteuning voor het steeds veranderende lichaam van de vrouw  en helpen typische overgangsklachten te voorkomen. Inhoud: 60 tabletten per verpakking.

Voordelen MenoPal:
•             Voel u prettiger en energieker tijdens de overgang
•             Kan ondersteuning bieden bij de dagen voor de menstruatie
•             Vermindert de fluctuaties in oestrogeen en testosteron
 
Artikelnummer: VS550

Onze prijs:€38,95
Aantal
Levertijd: 2 Š 3 dagen

MenoPal, brengt het lichaam in balans tijdens de overgang. Iedere vrouw ondergaat in de overgang een aantal veranderingen. Tijdens de overgang verandert de hormoonhuishouding en worden minder hormonen aangemaakt. Het vrouwelijk lichaam heeft dan ook meer verzorging en voedingsstoffen nodig tijdens deze verandering. MenoPal bestaat uit krachtige 100% plantaardige ingrediënten zoals  Soy Isoflavones en Chaste Tree die belangrijk zijn voor het steeds veranderende vrouwenlichaam. Soy Isoflavones is een van de soorten fyto-oestrogenen en is heel geneeskrachtig. Dit zijn natuurlijke stoffen die normaal in voedsel voorkomen. Uit diverse onderzoeken blijkt dat isoflavonen de regulatie van de vrouwelijke hormoonbalans ondersteunen en botontkalking helpen voorkomen. Chaste Tree  is een veel gebruikt plantaardig middel bij ongemakken in de menopauze. Het helpt met name bij stemmingswisselingen. MenoPal helpt op een natuurlijke manier bij overgangsverschijnselen waardoor u minder last heeft van symptomen zoals opvliegers, prikkelbaarheid, wisselende stemmingen en nachtelijk zweten. Met MenoPal zullen de onaangename symptomen verdwijnen.

Voordelen MenoPal:

•             Voel u prettiger en energieker tijdens de overgang
•             Kan ondersteuning bieden bij de dagen voor de menstruatie
•             Vermindert de fluctuaties in oestrogeen en testosteron

 

Ingrediënten MenoPal:

Zink, Calcium, Fosfor, MCC, Dicalciumfosfaat, Fenusterol, Zinc Monomethionine, Soy Isoflavones, Chaste Tree, Avena Sativa, Talcum, Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide.

Gebruiksadvies
2 maal daags 1 tablet innemen met voldoende water.

 

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.


*
*
*
Slecht Goed

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Verstuur review