Ondersteun uw blaas met Blasecare, 100 capsules
 

Ondersteun uw blaas met Blasecare, 100 capsules

 1 review | Schrijf een review

Blasecare is een voedingssupplement met een speciale samenstelling vitamines en cranberry extract. Regelmatig gebruik van BlaseCare geeft een nuttige en krachtige ondersteuning voor de blaas en is goed voor de urinewegen. Daarnaast is Vitamine C een antioxidant, dat een belangrijke rol speelt bij het immuunsysteem en dat de weerstand verhoogt. Bevat 100 capsules per verpakking.

Voordelen Blasecare:

•  Verhoogt de weerstand in de blaas
•  Goed voor de weerstand   
•  Ondersteunt  de urinewegen


 
Artikelnummer: VS390

Adviesprijs:€29,95
Onze prijs:€26,95
Aantal
Levertijd: Direct

BlaseCare verhoogt de weerstand in de blaas en is goed voor de urinewegen. BlaseCare is een voedingssupplement met een uniek cranberry extract (hooggeconcentreerd Cran Max extract), D-Mannose en vitamine C voor de verhoging van de weerstand in de blaas. D-Mannose is een soort glucose (monosaccharide), zonder invloed op de glucosespiegel. Het komt van nature in kleine hoeveelheden voor in planten en vruchten, waaronder ananas. D-Mannose wordt niet opgenomen in de stofwisseling, waardoor het snel en onveranderd via de nieren in de urinewegen terecht komt om de urine zuiver te houden. Dit is van belang voor het behoud van een goed milieu in de blaas. De afvalstoffen worden door de D-Mannose via de urine uit ons lichaam afgevoerd. Daarnaast verhoogt D-Mannose de weerstand in de blaas en is het vooral goed voor de urinewegen. Vitamine C heeft een positieve invloed op de zuurgraad van urine, waardoor het een gezond milieu in de blaas ondersteunt. Het speelt een belangrijke rol bij het afweersysteem en immuunsysteem en verhoogt de weerstand, wat gunstig is voor de blaas. Daarnaast is Vitamine C is een antioxidant.  Regelmatig gebruik van BlaseCare geeft een nuttige en krachtige ondersteuning om de blaas schoon te houden en is goed voor de urinewegen.
 

Voordelen Blasecare:

•  Verhoogt de weerstand in de blaas
•  Goed voor de weerstand  
•  Ondersteunt  de urinewegen

 
Samenstelling blasecare per dag (2 capsules):
500 mg Cranberry extract (Cran-Max extract 34:1) met 36 mg proanthocyanidinen, 500 mg D-Mannose, 100 mg Vitamine C (Calcium ascorbaat) (125% ADH). * ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
 
Ingrediënten: Capsule-inhoud: gestandaardiseerd Cranberry extract 34:1 Cran-Max, D-Mannose, Vitamine C, Vulstoffen (magnesiumstearaat, microkristallijne, cellulose siliciumdioxide). Capsulewand: gelatine.


Aanbevolen dagdosering volwassenen (vanaf 13 jaar):
Intensieve kuur: 3 x 2 capsules per dag innemen, gedurende minimaal 1 tot 2 weken.
Onderhoud: 2 capsules per dag innemen. Na een half jaar kan de dosering gehalveerd worden. Tijdens het gebruik is het belangrijk om voldoende te drinken, minimaal 1,5 liter vocht per dag. Aanbevolen dosering niet overschrijden.
  | Door AKayassesike
In combinatie met veel water drinken, zorgt BlaseCare dat je veel minder snel een blaasontsteking krijgt.


*
*
*
Slecht Goed

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Verstuur review